Kniha - jídlo jako jed, jídlo jako lék
Kód: 155812Detailní popis produktu
ZLEPŠETE SI NÁLADU, NABERTE NOVOU ENERGII A ŽIJTE DÉLE S KAŽDÝM SOUSTEM
Také jste na vážkách, jestli se máte rozhodnout pro nízkosacharidovou, nebo nízkotučnou dietu? Dumáte, jestli je zdravěji vino, nebo pivo? Děláte si starosti, že by vám strava mohla negativně ovlivňovat zdravotní stav? JÍDLO JAKO JED, JÍDLO JAKO LÉK vám v tom udělá jasno-dozvíte se, co jíst, abyste se vyhnuli celé řadě zdravotních problémů nebo abyste podpořili jejich léčbu.
Už první vydání tohoto průkopnického průvodce přineslo zásadní změnu v pohledu na jídlo a na to, jakým způsobem ovlivňuje náš organismus. Od těch dob vědci krok za krokem odhalovali dál, jaké vlivy - příznivé i škodlivé-má strava na rakovinu, stres, syndrom dráždivého tračníku a bezpočet dalších častých onemocnění.
V tomto zcela přepracovaném, aktualizovaném a nově upraveném vydání najdete: • Více než 170 abecedně řazených potravin a k tomu jednoduché pokyny, jak každou z nich konzumovat, tepelně upravovat a uchovávat, abyste z jejich léčivého potenciálu vytěžili maximum.
Více než 100 nemocí a zdravotních problémů - od ADHD po žlučové kameny - s pohotovými radami, co jíst, abyste těmto stavům předcházeli nebo je pomáhali léčit. • Zcela nové a aktuální informace o výživě a bezpečnosti potravin, včetně vlivu
Fytochemikálií na lidské zdraví: potenciální rizika pesticidů, potravinářských přídatných látek a geneticky modifikovaných plodin; nejlepší a nejzdravější metody tepelné úpravy. Rozšířené články o přínosech vitaminu D, o významu stravy v různých stadiích
lidského života, o nebezpečí míchání potravin s léky a mnohém dalším.
Přejeme vám, aby se pro vás jídlo stalo lékem a kniha JÍDLO JAKO JED, JÍDLO JAKO LÉK nejlepším předpisem na jeho užívání.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hobby |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.2 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.